Rivion breidt personeelsbestand uit

2-03-2018

Nieuwe gezichten, vertrouwde dienstverlening

Gedurende het afgelopen jaar heeft Rivion aan prachtige projecten mogen werken en haar werkzaamheden en klantenkring op het gebied van gelijkrichter- en noodstroomoplossingen verder uit kunnen breiden. Maar meer werk vraagt om meer handen. Om onze klanten de dienstverlening te blijven bieden die ze van ons gewend zijn, hebben wij twee nieuwe collega’s aangenomen.

Met ingang van 1 januari is Theo van Leeuwen in dienst getreden als adviseur. Theo adviseert en ontzorgt klanten van Rivion bij het ontwerpen van nieuwe noodstroominstallaties én bij de instandhouding, optimalisatie of uitbreiding van bestaande installaties. Hij heeft daarbij altijd als doel om voor de gebruiker maximale waarde te creëren gedurende de gehele levensduur van de installatie, tegen minimale exploitatiekosten.

Om de achterliggende processen te ondersteunen, rekenen wij met ingang van 1 maart op de enthousiaste inzet van Lianda Zuidam. Als binnendienstmedewerker zal zij, in nauwe samenwerking met onze adviseurs, de commerciële en administratieve zaken verder stroomlijnen en afhandelen.

Wij heten onze nieuwe collega’s van harte welkom en gaan ervan uit dat zij snel een vertrouwd Rivion-gezicht zullen zijn!