Riello UPS

lo3Riello UPS is Rivion ’s partner voor AC – UPS systemen. Riello UPS behoort tot de vier (4)  grootste UPS producenten in de wereld en is de grootste Europese UPS producent. Riello biedt een breed scala aan onderbrekingsvrije noodstroom oplossingen, UPS systemen, die zijn ondergebracht in twintig (20) verschillende productranges, elk op basis van verschillende state-of-the-art technologische architecturen. Dankzij de twee R&D centra in Legnago (Verona) en Cormano (Milaan), beide voorbeelden van wereldklasse op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en het testen van UPS systemen, kan Riello UPS constant haar productportfolio innoveren en het op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid en competitiviteit aan de top houden. Daarnaast levert Riello UPS in geval van grote tenders vaak maatoplossingen gebaseerd op klantspecificaties wat Riello’s klantgerichtheid aantoont.

Riello UPS ontwerpt en produceert haar UPS systemen in Italië en heeft daardoor directe controle over de benodigde kwaliteits- en betrouwbaarheidsnormen en kan het tevens nauwlettend het volledige  productieproces, verkoop en aftersales service volgen. Dit levert een proces op van continue verbeteringen; het monitoren van klant opinies die worden gebruikt voor het maken van snelle aanpassingen om de “features” die door de markt gewenst worden te optimaliseren. Dit proces van continue verbetering, evenals het hebben van een direct effect en voordeel op gebied van verkoop en aftersales service, helpt bij het verder consolideren van  Riello UPS ’s image als een betrouwbare, dynamische en kwaliteitsgeoriënteerde onderneming.

Het stopt hier niet hoewel de stevige resultaten die door Riello UPS zijn bereikt tijdens de ontwikkeling van UPS oplossingen uitgerust met innovatieve en geavanceerde technologieën zoals PowerBox, SuperCaps UPS en Smart Grid Ready UPS, dat wil zeggen klaar zijn voor intelligente power distributienetten die de toekomst van de energievoorziening vertegenwoordigen, het beste voorbeeld zijn dat innovatie en kwaliteit echt de geheimen zijn van Riello UPS ’s succes.

Innovatie: de eerste doelstelling voor R&D.
De doelstelling van Riello UPS is om wereldwijd oplossingen te leveren die de power quality garanderen d.m.v. investeringen in R&D en het produceren van veerkrachtige en efficiënte producten.  Riello UPS biedt toegevoegde waarde op het gebied van power quality aangezien het uitgebreide assortiment garandeert dat de onderneming een energie oplossingen heeft voor iedere kritische toepassing.
Power quality kan worden gedefinieerd door het gebruik van twee parameters:
• Continuïteit – zorgen voor een stabiele en veilige elektrische voeding
• Kwaliteit – op het gebied van frequentie, voltage, golfvorm en energie efficientie.