Partners

 

Rivion B.V. geeft veeleisende klanten in de Benelux toegang tot de innovatieve oplossingen van gerenommeerde  Europese topfabrikanten die in deze geografische markt geen eigen verkoop en service organisatie hebben. Voor deze fabrikanten is de Benelux veelal te klein om een eigen (directe) verkoop en service organisatie op te zetten. Tegelijkertijd bestaat er in de Benelux een duidelijke behoefte aan leveranciers die innovatieve (maatwerk) oplossingen kunnen bieden voor de meest veeleisende toepassingen.

Om aan deze behoefte tegemoet te komen heeft Rivion B.V. voor een aantal specifieke doelmarkten in de Benelux een beperkt aantal van deze Europese A-leveranciers geselecteerd waarvan zowel de organisatie als het productportfolio naadloos aansluiten bij het eisenpakket van deze doelmarkten. Teneinde deze doelmarkten optimaal te kunnen bedienen en klanten toegang te geven tot de innovatieve oplossingen zijn wij een strategisch samenwerkingsverband aangegaan met Alcad, Enedo (oude naam was Efore), Eltek, Riello UPS en GNB Exide. Hierdoor zijn wij officieel distributeur van deze Europese top-fabrikanten.

Wij hebben een bewuste keuze gemaakt voor meerdere fabrikanten omdat veelal één fabrikant niet optimaal kan voldoen aan de soms zeer specifieke eisen van onze verschillende doelmarkten. Doordat wij slechts een zeer select en beperkt aantal fabrikanten vertegenwoordigen zijn wij gespecialiseerd in het productportfolio van deze leveranciers. Door onze intensieve samenwerking met onze partners is tevens de betrokkenheid en ondersteuning van onze partners gedurende de gehele product- of projectlevenscyclus gewaarborgd; vanaf de ontwerpfase tot en met de inbedrijfsstelling en daarna uiteraard gedurende de gehele levensduur van de installatie.